De Desi-Dutch community online

donderdag, december 22, 2005

The Twilight Players






Het desi trio 'The Twilight players’, (Sinbad Phgura, Jimmi ‘the Quiff’ en Ammo ‘too Sweet’) hebben collectief gewerkt aan een indrukwekkende serie van projecten. Met hun vlijm scherpe moves , kwamen ze in tv-shows, reclames, videoclips, met oa de grootste popsterren van deze planeet als Madonna, Kylie Minoque, en Sophie Ellis-Bextor. Huh, waar dan? Kheb ze nie gezien.. Nou, omdat hun uiterlijk ook goed meegaat als Latino, kregen ze vaak die rol ook meebedeeld, vandaar. Hoe goed? Zo goed dat ze ook gespecialiseerd zijn in de zogenaamde Boogaloo & Locking. Sinbad Phgura ging medio jaren ’80 naar LA, daar leerde hij deze dansvorm tot in de kneepjes. Deze heeft hij zijn broertjes geleerd, en zijn ze een trio gevormd. Choreografie doen ze ook, oa voor de film 'Ali G - InDaHouse'

Recentelijk kunnen we ze zien in de nieuwe video van de Mentor Kollektiv - Broke, en in de laatste video van Madonna – Hung Up.

Chek hun website hier, vergeet vooral niet te kijken naar de verschillende clips, maar ook het fotografisch talent dat Sinbad Phgura in huis heeft.