De Desi-Dutch community online

dinsdag, januari 17, 2006

Pakistan niet in de vergetelheid

8 oktober 2005 trof een zware aardbeving het noordwesten van Pakistan, India en Afghanistan.

In de maanden oktober en november zijn er diverse benefietavonden georganiseerd. Hetzij in een vorm van een Iftaar, dans avond of multicultureel bijeenkomst.

Sindsdien is het stil rond de benefietavonden en is het nieuwe jaar in het Pakistaanse aardbevingsgebied met veel sneeuw begonnen.

Er zijn volgens Unicef Pakistan, 73.000 mensen overleden, 70.000 gewonden en zitten 3.300.000 mensen zonder dak boven hun hoofd. Hoe kunnen we ervoor zorgen we ervoor dat het dodental niet stijgt?

Mensen hebben daar veel hulp nodig, maar hoe? Er is nauwelijks media aandacht?

Gelukkig hoorde ik vanochtend bij Sandra & Laila, dat er a.s. zondag een multicultureel programma is georganiseerd genaamd Infusion met live muziek, mode, comedy, dans & meer. Alle opbrengst komt ten goede van giro 800800 van de Samenwerkende Hulporganisaties te Den Haag voor Pakistan. Presentatie is in handen van niemand anders dan Howard Komproe.

Onder de mom van ‘Conscious Clubbing’, zou ik zeggen komt het zeker checken. Het feit dat er geen Desi act op het programma staat, moet je de organisatie vanwege ‘the Bigger picture’ maar vergeven.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Er was wel degelijk een Desi act aanwezig. De jongens van dJOGI hebben er opgetreden.

26.1.06

 

Een reactie posten

<< Home